americanappraisal6
americanappraisal4
americanappraisal2
americanappraisal2
americanappraisal1
americanappraisal7
americanappraisal8
americanappraisal9


American Appraisal is een onafhankelijk Taxatie- en Waarderingskantoor en sinds 2008 als Wereldmarktleider actief op de Benelux markt als lokale en Internationale Taxateur

American Appraisal taxeert en waardeert voor verzekeringsdoeleinden, maar ook voor bedrijfseconomische doeleinden zoals accounting, transacties, liquidaties en fiscaal. Alle rapportages zijn in lijn met de gestelde regelgeving en toegepaste fiscale grondslagen. American Appraisal is gespecialiseerd in verzekeringstaxatie, financiële en bedrijfseconomische taxaties en waarderingen. Tot ons klanten portfolio behoren bedrijven van MKB tot beursgenoteerd met een internationale footprint, maar ook veelal de Nederlandse overheid.

 


Verzekeringstaxaties

American Appraisal logo Taxatie van de (functionele) herbouw waarde van roerende- en onroerende goederen.                                                          

Bedrijfseconomische Taxaties

American Appraisal logo Van roerende en onroerende goederen.

Bedrijfs & Financiële Waarderingen

American Appraisal logo Waardebepaling van ondernemingen en immateriële activa.


American Appraisal beschikt over een wereldwijd netwerk.

Onze consultants werken vanuit alle grote steden in Verenigde Staten, Asia, Europa & het Midden-Oosten.
Hierdoor bieden wij een wereldwijd netwerk met lokale expertise gespecialiseerd in Verzekeringstaxaties,  bedrijfseconomische taxatie & bedrijfseconomische waarderingen


Chemicals
Taxatie Benelux

American Appraisal verzekeringstaxatie en financieel economische waardering is sinds 6 jaar actief op de Nederlandse markt. Van origine is American Appraisal een onafhankelijk en wereldwijd opererend taxatie- en waarderingskantoor. Daarnaast is American Appraisal sterk aan het ontwikkelen op het gebied van corporate finance en M&A advies, waarbij de technische kennis van vast activa en financiële kennis uniek zijn in de markt.
Naast de taxaties en waarderingen van materiële (vastgoed zoals fabrieken en bedrijfsgebouwen) activa is American Appraisal ook leidend in het waarderen van immateriële activa, zoals intellectueel eigendom, merknamen, maar ook het waarderen van ondernemingen en goodwill allocatie.
Onze waarderingen worden vaak voorafgaand, tijdens of na een transactie uitgevoerd. Vanuit deze kennis hebben wij onze dienstverlening uitgebreid naar M&A en corporate finance services. Hierbij treden wij op als verkoop- dan wel koopadviseur (markt onderzoek, faciliteren van communicatie, opstellen informatie memorandum, due diligence, dataroom, etc), of voeren wij financiele analyses uit. Ook in ons bredere aanbod van services hebben wij bedrijven van MKB tot internationaal opererende corporates en de overheid in ons klanten portfolio. American Appraisal heeft een brede expertise in internationale markten. Wij werken wereldwijd onder een geconsolideerde jaarrekening en werken daarom zeer nauw samen met onze andere kantoren wereldwijd.

 Bedrijfseconomische Taxatie nodig? Bel 010 2092610 of Email ons.

Onze consultants werken vanuit all grote steden in America, Asia, Europa en het midden-Oosten. Hierdoor bieden wij een wereldwijd bereik en een lokale expertice.

Taxatie & Waarderingsteam Rotterdam

Wentick_Jordy
Jordy WentinkManager
Jordy is de manager van de afdeling Fixed Asset Management. Naast een uitgebreid portfolio aan services vallen alle vaste activa waarderingen onder verantwoording van de FAM afdeling.
  
Brouwers_Marc
Marc Brouwers, Director
Marc Brouwers is Director van de Financial Valuation – Corporate Finance praktijk. Naast een uitgebreid financieel portfolio aan Corporate Finance services vallen alle financiële waarderingen onder zijn verantwoording.
  
michelle
Michelle Chu, Senior Consultant
Michelle is senior consultant. Michelle heeft een achtergrond in internationaal bedrijfskunde, accounting en finance. Zij heeft verscheidene financiële waarderingen uitgevoerd.
  
hoai
Van Hoai Huynh, Senior Consultant
Van Hoai is senior consultant. Van Hoai heeft een achtergrond in werktuigbouwkunde aan de TUDelft en heeft voor alle grondslagen in de zware industrie waarderingen uitgevoerd.
  

Nieuws

462786433_ROTTERDAM

Benelux financial team is expanding and has hired a new consultant, Mariya Dimitrova. Voor meer informatie over taxatie en bedrijfswaarderings mogelijkheden van American Appraisal kunt u direct contact met ons Benelux kantoor opnemen.

Lees meer

GlobalMA2014

Global M&A Valuation Outlook American Appraisal is pleased to announce the publication of its third annual Global M&A Valuation Outlook. Op onze corporate website kunt u meer informatie vinden over taxatie en bedrijfseconomische waarderingen wereldwijd.

Lees meer

singapore-office-skyline

Office Opening Singapore Leading the office is Srividya C. Gopalakrishnan, with 15 years of experience in valuations, M&A, corporate finance, corporate strategy and management consulting. Bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons wereldwijd netwerk van financiële en bedrijfseconomische taxateurs.
Lees meer